صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          26/09/99          11:26
    عنوان خبر : نکاتی پیرامون امتحانات پایان ترم
  خلاصه خبر :   نکاتی پیرامون امتحانات پایان ترم

نکاتی پیرامون امتحانات پایان ترم

با توجه به برگزاری امتحانات به صورت مجازی دانشجویان باید به نکاتی توجه داشته باشند .

1-امتحانات از تاریخ 20/10/99 تا 30/10/99 برگزار می گردد.

2-جهت شرکت در امتحانات و هماهنگی با استاد مربوطه می بایست دانشجویان از تاریخ 25/9/99 تا 10/10/99 در واتساپ گروه تشکیل بدهند .

3- برای اینکه دانشجو بتواند در امتحانات مجازی شرکت نماید باید قبل از تاریخ امتحانات از مورخ 1/10/99 لغایت 10/10/99  به سایت دانشگاه مراجعه و کلیه بدهی خود را تسویه و کارت ورود به جلسه را از سایت دریافت نماید و شرط شرکت در امتحانات ارائه کارت ورود به جلسه به استاد مربوطه می باشد در غیر اینصورت  سؤالات در اختیار دانشجو قرار نخواهد گرفت .

4-عدم حضور در امتحانات طبق برنامه اعلام شده به معنای غیبت و حذف درس مورد نظر میباشد و به هیچ عنوان برگزاری امتحان مجدد امکان پذیر نیست.

منبع خبر :  آموزش-مالی
    نویسنده خبر :  امور دانشجویی